Mijn missie is om JOU blij te maken met mijn zijden bloemcreaties en persoonlijke service.

Hoe het begon...

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik al gek op bloemen. Mijn lievelingsbloem is de zonnebloem, deze bloem is op zijn mooist in de maand augustus; de maand waarin ik jarig ben.

Na een hele lange tijd als succesvolle officemanager te hebben gewerkt, ben ik in 2021 naast mijn vaste baan gestart met mijn eigen bedrijf Sandra’s Flowers and More. Het idee om mijn eigen onderneming in het bloemenvak op te richten bestond al langer. In 2015 heb ik een collega ondernemer ontmoet en waren er plannen van overname van haar online zijden bloemen winkel. Dit is toen niet doorgegaan. In 2020 kwam ik in contact met de eigenaren van bloemenwinkel ‘Cor Stuyt’ in Lobith en stond ik op het punt om deze prachtige bloemenwinkel over te nemen. Maar na goed nadenken heb ik dit toch niet gedaan.

De reden; ik wil geen traditionele bloemist zijn, daar waar je tegelijk met andere klanten naar binnen loopt. Ik wil ik graag vrij kunnen zijn om op locatie van mijn klanten te werken, waar ik met persoonlijke aandacht, de beste service kan geven. Daarnaast wil ik mij enkel richten tot zijden-/kunstbloemen en planten.

Bloemcreaties

Dat is dan ook mijn missie; zoveel mogelijk mensen blij maken met mijn bloemcreaties en persoonlijke service.

Het werken met zijden-/kunstbloemen bieden zoveel voordelen en hier kan ik mensen ‘echt’ blij mee maken. Je hebt geen zorgen dat de bloemen na een paar dagen verwelken, je bent niet seizoensgebonden; alle bloemsoorten zijn verkrijgbaar, het is hygiënisch, hypoallergeen en je hebt er vrijwel geen onderhoud of verzorging aan. Hier wordt toch iedereen blij van?!

Bloemcreaties

Wanneer ik persoonlijke bloemcreaties voor mijn klanten maak, dan zeggen ze altijd dat ik de tijd neem, creatief ben, zorgvuldig werk, tot het maximale resultaat ga en ervaren zij het persoonlijk contact met mij als zeer prettig.

Dit ben ik ook!

Naast mijn liefde voor het bloemenvak, ben ik harstikke verliefd op mijn twee zonen van 10 en 8 jaar en natuurlijk mijn lieve man. Wij wonen in een prachtig landelijk huis, waar we altijd aan het klussen zijn en tussendoor kiezen we er bewust voor om leuke dingen te doen met ons gezin, in de natuur te zijn, te wandelen met onze dalmatiër (hond), ben ik dol op uit eten gaan en drink ik graag zo nu en dan een wijntje.

Bloemcreaties
Winkelwagen
0
    0
    Uw winkelwagen
    Winkelwagen is leeg
    Scroll naar boven