Op zoek naar een prachtig zijden boeket? Wil je de beste persoonlijke styling als het gaat om bloemen? Say no more! Dát is Sandra’s Flowers and More.

Zijden bloemen bij jou thuis

Alles wat ik maak is gepersonaliseerd naar de wensen van mijn klanten en passend binnen het (bedrijfs)interieur. Naast de zakelijke bloemstyling en het zijden bloemen abonnement is het bij Sandra’s Flowers and More ook mogelijk om een gepersonaliseerd bloemstuk bij jou thuis te krijgen. 

Bij iedere klant en elke opdracht stort ik mijn hart en ziel weer in een prachtig boeket van zijden bloemen, om zo voor jou de allermooiste sfeer te realiseren. Ik vind het belangrijk dat de bloemen aansluiten bij jouw wensen en je omgeving. Klinkt dat goed of klinkt dat nóg beter dan je had gedacht?

Mijn stylingsadvies

Mijn diensten zijn net zo flexibel als mijn bloemen; ik verander graag van richting als dat beter staat of ik help je nét even wat anders, omdat je daar behoefte aan hebt. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat, als je inspiratie hebt opgedaan door bijv. mijn Instagram te bekijken, wij telefonisch kunnen afspreken. Dan kun je mij doorgeven wat je in je woonkamer of ergens anders wenst te zien en ga ik meteen voor je aan de slag. Bovendien houd ik je graag op de hoogte door middel van beeldmateriaal dat ik je via Whatsapp doorstuur. We gaan net zo lang door tot we iets te pakken hebben wat helemaal naar wens is!

Sommige klanten of projecten vragen om een fysieke afspraak. Uiteraard is dit mogelijk! Dit is mogelijk voor opdrachten vanaf €500,00. Afhankelijk van de locatie; zal ik daarbovenop een kilometervergoeding van €0,19 rekenen.

Afspraak maken zakelijke bloemstyling
Bloemen inspiratie

Mijn bloemen

De bloemen die ik gebruik zijn allemaal van hoge kwaliteit. 90% van mijn collectie bestaat uit de bloemen van het merk ‘Silk-ka’ en zijn gemaakt van zijden. Wanneer je één of meerdere boeketten bij mij afneemt, zul je bovendien ervaren dat ze enorm lang meegaan en geen onderhoud behoeven. Als je er goed mee omgaat, kunnen ze wel ‘een leven lang’ in je woonkamer of ergens anders blijven staan. 

 

Wanneer ik een gepersonaliseerde boeket voor je mag maken, vraag een aanbetaling van 50%. Als je wilt, is het mogelijk om een bijpassende vaas/bloempot te bestellen. Via deze link vind je het huidige assortiment; maar ook hierin is maatwerk mogelijk en kan er op aanvraag een gewenste vaas/pot besteld worden. 

Vaas Texture gold
Winkelwagen
0
    0
    Uw winkelwagen
    Winkelwagen is leeg
    Scroll naar boven
    ×