De kunstbloemen van Sandra’s Flowers and More zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke styling. Mooi voor jouw bedrijfslocatie én het geeft leven aan je omgeving!

Kunstbloemen en zakelijke styling

Met Sandra’s Flowers and More bied ik zakelijke klanten de mooiste kunstbloemen aan, verwerkt in prachtige boeketten. Een verzorgd interieur is immers van wezenlijk belang binnen je bedrijfspand of horecagelegenheid. Je wilt een fijne, kleurrijke en onderhouden sfeer creëren en daar help ik je bij. Laat je mij binnenkort langskomen om je kantoor of horecalocatie in te richten met een mooie kunstplant en wat kleurrijke bloemenstukken?

Kunstbloemen zijn juist voor een kantoor of horecalocatie bij uitstek geschikt. Je hebt er geen onderhoud aan; je hoeft ze geen water te geven, te verversen en ze hoeven ook niet in het licht te staan. Daarom uitermate geschikt om in iedere ruimte te plaatsen! Daarbovenop zijn ze over langere tijd vele malen goedkoper dan échte bloemen. Dit maakt het voor vele bedrijven zeer aantrekkelijk om kunstbloemen aan te schaffen. Bovendien zijn de bloemen in mijn collectie, van hoogwaardige kwaliteit en lijken ze net echt. In combinatie met mijn all-inn service, geef ik jouw bedrijfslocatie een fijne sfeer, een beetje kleur. Kortom een mooi verzorgd interieur!

“Met de hoogwaardige kwaliteit zijden bloemen en kunstplanten binnen mijn collectie en de all-inn service, geef ik jouw bedrijfslocatie een fijne sfeer, een beetje kleur. Kortom een mooi verzorgd interieur!”

Styling
Als je kiest voor de zakelijke bloemenstyling van Sandra’s Flowers and More, ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag met werk op maat. Geen massaproductie en geen onpersoonlijke opdrachten, maar persoonlijke aandacht is de standaard. Ik ga graag met je in gesprek en kom bij je op kantoor of horecalocatie langs om je te adviseren en erachter te komen wat jullie wensen zijn. Aan de hand hiervan maak ik een persoonlijk voorstel met een prijsindicatie. 

Nadat het voorstel door jullie is goedgekeurd, ga ik direct aan de slag; door (indien nodig) de gewenste bloemen, planten, vazen/potten enz. te bestellen en afhankelijk van de grote van het project, kom ik de styling op locatie verzorgen.

Contact


Een prachtig boeket bloemen en wat kunstplanten die je niet hoeft te onderhouden en lang meegaan? Ze moeten ook nog eens goed staan en een sfeer met zich meebrengen die bij de ruimte past. Een hoop gedoe, zal je misschien denken. Bij Sandra’s Flowers and More denk ik daar anders over. 

Ik help je heel graag met mijn ervaring, oog voor detail en het plezier dat ik er uit haal én daarom mag je mij nu meteen inschakelen! Je kunt mij bereiken via de mail (info@sandrasflowersandmore.nlof door te Whatsappen/bellen naar 06-20537348

Hopelijk tot snel!

Zakelijke bloemstyling
Winkelwagen
0
    0
    Uw winkelwagen
    Winkelwagen is leeg
    Scroll naar boven