Er is heel veel mogelijk; hoe mag ik jou helpen?

Mogelijkheden

Je bent klaar met het 'gedoe', maar wilt wel graag bloemen in je interieur. Je hebt wel eens gehoord over de mogelijkheden van zijden-/kunstbloemen, maar bent nog niet helemaal overtuigd. Binnen Sandra's Flowers & More zijn er veel mogelijkheden. Graag vertel ik je hier via deze pagina mee over en als het nodig is, plannen we hiervoor een afspraak!

Herken je dit?

• Vieze bloemen.

• Geen tijd om te verversen of water te geven.

• Verse bloemabonnementen en niet het beloofde resultaat.

• Moeite om de bloemen te stylen.

• Geen geschikte vaas.

• Lege ruimte; de ruimte mist aankleding.

• Er klinkt een galm in de ruimte.

Hoe zou het voor je zijn als het geen tijd en moeite kost, alles geheel verzorgd wordt, het er tot in de puntjes verzorgd uitziet en jij voor altijd mooie bloemen hebt? Dit is mogelijk als je kiest voor de zijden bloemen van Sandra’s Flowers and More.

Altijd mooie bloemen

Kies je voor de zijden bloemen van Sandra's Flowers and More, dan heb je altijd mooie bloemen in jouw interieur. Je hoeft geen bloemen meer te kopen, het water niet te verversen, niet na te denken over de styling, Sandra denkt ook met je mee over de perfecte vaas en al jouw favoriete bloemen komen in jouw bloemstuk; je bent dus niet seizoensafhankelijk!

Persoonlijke bloemstyling

Wil je graag bloemen in je interieur, maar weet je niet zo goed hoe en op welke plek? Vind je het fijn om alles uit handen geven en geheel ontzorgd te worden? Waar je ook gevestigd bent in Nederland, ik kom met mijn bloemen naar je toe! Dit kan fysiek en digitaal (op afstand).

Zijden bloemen abonnement

In dit abonnement geniet je langer van je bloemen (dan max. 2 weken). Ook worden je ogen en je interieur geprikkeld door de verandering bij elke bloemen wissel.

Samen kiezen we het abonnement dat bij jou past.

Zijden boeketten

Ben je op zoek naar een mooi boeket en vind je het prettig om online te winkelen? Bestel dan gemakkelijk en snel jouw favoriete boeket online!

Alle boeketten worden binnen 3-5 werkdagen door heel Nederland verzonden.

Wat mijn klanten zeggen over mij

"Ik moest snel schakelen, hoge temperaturen en ons huis in de verkoop. Sandra heeft mij direct en goed geholpen! Zo ontzettend verrast door de prachtige en bijna niet van 'echt' te onderscheiden bloemen. Supersnelle service met een geweldig resultaat!"

Verena Elfring

"Sandra levert hoge kwaliteit bloemen en maakt er prachtige kunstwerken van! Nadat ze voor mijn praktijk Huidtherapie Gelderblom prachtige kunstwerken had gemaakt wilde ik dit uiteraard ook thuis! Zo ontzettend blij mee!"

Mandy Gelderblom