Bedrijfsaankleding

Gebeurt het binnen jouw bedrijf regelmatig dat er verwelkte bloemen (blijven) staan? Of worden planten vergeten en krijgen ze af en toe een restje koffie?Kunstbloemen, -boeketten en/of -planten vormen een prima alternatief. Decoratief, niet of nauwelijks van echt te onderscheiden, duurzaam en ze behoeven geen aandacht. Kunstplanten hebben bovendien het voordeel dat ze altijd ‘passend’ blijven. Lees dan verder...

  • Je wilt graag altijd een verzorgd interieur;
  • Je wilt een aangekleed bedrijfspand, waar iedereen zich welkom voelt;
  • Je wilt geen onverwachte kosten;
  • Je wilt je kostbare tijd stoppen in je bedrijf en geen onderhoud hebben aan de bloemen en planten.

"Met de hoogwaardige kwaliteit zijden bloemen en planten van het merk Silk-ka, waarmee ik werk, breng ik sfeer en kleur binnen jouw bedrijf!"

Elk bedrijf is anders en zo ook de wensen. Passend binnen de wensen, het interieur en het budget kan ik een voorstel doen. Zo is het mogelijk om de bloemen door middel van een bloemen abonnement te huren. Hiermee kun je een bloemstuk of meerdere bloemstukken per gewenste periode wisselen. Niet te vergeten is de collectie zijden planten, die passen binnen elk (bedrijfs)interieur!

Zijden bloemen abonnement

Het zijden bloemen abonnement wordt in overleg samengesteld:

  • Het boeket is custom made (incl. vaas);
  • De bloemen kunnen per 1, 3 of 6 maanden gewisseld worden;
  • Het boeket wordt door mij persoonlijk bezorgd en op de gewenste plek gezet (uiteraard op afspraak).

Huren is al mogelijk vanaf €27,95 per maand.

Uiteraard is het eenmalig aanschaffen (kopen) van een bloemstuk of meerdere bloemstukken ook mogelijk. De voor- en nadelen kunnen tijdens een persoonlijk gesprek worden doorgenomen.

Planten

Groen geeft sfeer! De planten uit de collectie van Sandra's Flowers and More zijn zo levensecht en mooi dat je de natuur bijna kunt ruiken. Ze dragen bij aan een prettige werkomgeving en klantbeleving.

De planten en (indien gewenst) de bijpassende potten worden op bestelling geleverd. Daarin zal ik met plezier adviseren. Neem hiervoor contact met mij op.

Alvast een voorproefje?

Bekijk hier de brochure.